HázirendKérjük kedves Vendégeinket, hogy a kemping biztonsága és a többiek nyugalma érdekében tartsák be az alábbi szabályokat:

1. A kempingben csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Saját vendéget fogadni csak bejelentés alapján, látogatójegy vásárlása ellenében lehet.

2. A szállás elfoglalására az érkezés napján 14 órától - 18 óráig van lehetőség, ettől eltérő időpontban telefonos egyeztetés alapján van mód.  A kempinget az elutazás napján 12 óráig kell elhagyni, amennyiben a vendég ezt nem teljesíti a megjelölt időpontig, úgy plusz 1 napi szállásdíj megfizetésére köteles.

3. A kemping területére állatot csak előzetes egyeztetés után lehet behozni.

4. A kemping területén tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, bográcsozás vagy szalonnasütés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani! Tábortűz rakása tilos!

5. A kemping területén dohányozni csak a kijelölt helyen szabad!

6. Kérjük, felesleges hangoskodással, káromkodással ne zavarja más vendégek nyugalmát! Éjjel 22 – 07 óra között kérünk teljes csendet tartani és a járművek forgalmát szüneteltetni.

7. A recepció 0-24 óráig nyitva tart, ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége, forduljon kollégánkhoz.

8. Kérjük Önöket, hogy a kempinget tartsák tisztán. Kérjük  a szemetelés mellőzését!

9. A mellékhelységekben és zuhanyzókban gondoljanak az Önök után belépő vendégre is!

10. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után.

11. A sporteszközök egyéni felelősségre vehetők igénybe. A sporteszközöket a recepción adjuk ki. Az elvitt eszközöket használat után vissza kell adni.

12. A játszótér eszközeinek használata 12 év felett TILOS!

13. A gyerekekért szüleik, illetve kísérőik, csoportvezetőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani!

14. A kemping vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.

15. A gyermekek a vízi eszközöket csak szülői felügyelet mellett használhatják.

16. A kemping felszereléseit a kempingből kivinni, a szobákat átrendezni SZIGORÚAN TILOS!
17. A Túrban fürdeni csak saját felelősségre lehet.

18. Kipakolás erejéig lehetőség van gépkocsival a sátor mellé állni, utána azonban minden vendégünk köteles a kijelölt parkolót használni!

19. Kérjük, óvják a kempingben található növényeket, bokrokat, ágaikat; hajtásaikat ne törjék le, a facsemetéket ne tapossák le, parkolás során ne menjenek neki a parkolót szegélyező bokroknak! Kérjük, hogy a ruhaszárító kötelet ne a fákhoz kössék és az ágakra ne teregessenek! A szalonnasütéshez nyársakat ne a kemping területén vágjanak!

Kérjük, a fentiek betartásával járuljon hozzá kempingünk nyugalmának megőrzéséhez, hogy minden kedves Vendégünk jól érezhesse magát!
Kellemes pihenést kívánunk!

 
x
x
x